Al 9 jaar zijn wij verschillende bedrijven en consumenten van dienst op het gebied van ICT & Web ontwikkeling. Het begon allemaal 9 jaar geleden toen de eigenaar, genaamd Marlon Barth, begon met zijn eigen bedrijf. Nu heeft Marlon Barth samen met zijn team, inmiddels zo’n 52000 vaste klanten die vrijwel allemaal regelmatig terugkeren in zijn computerwinkel of full service internetbureau.

Marlon Barth studeerde aan het Grafisch Lyceum en de Hogeschool in Rotterdam. Hij volgde daar zowel een grafische als technische informatica opleiding op mbo- en hbo niveau. Toen hij beide “Skills” volledig beheerste wist hij meteen wat hem te doen stond. Hij richtte IT-SKILLS NEDERLAND op en ging aan de slag voor consumenten en kleine- en grote bedrijven. U kunt dus zowel als consument, bedrijf, organisatie, stichting en als vereniging terecht bij IT-SKILLS NEDERLAND voor al uw digitale wensen en oplossingen.

Dit kan variëren van een computerreparatie, een aankoop van ICT apparatuur, ICT onderhoud, hosting en domeinregistratie, webapplicatie(s), een webshop tot een nieuwe website en zelfs voor zakelijk drukwerk.

Kom langs in ons kantoor in het centrum van Rhoon of Burgh-Haamstede of maak een afspraak via onze website.

Verkoop- en servicepartner CAIWAY

IT-SKILLS NEDERLAND is officieel verkoop- en servicepartner va CAIWAY. Bent u niet helemaal tevreden over de klantenservice van CAIWAY en wilt u graag een vast contactpersoon die voor u alle zaken regelt met CAIWAY? Dan bent u bij ons op het goede adres.

      

Wij regelen alles voor u vanaf de aanmelding bij CAIWAY tot aan de afhandeling van de installatie en alles wat er bij komt kijken uiteraard. Kom dus gerust langs bij ons om zo samen te kijken naar wat voor u het beste is om mee van start te gaan.