Retourvoorwaarden 2010 – 2018

Zichttermijn & Herroepingsrecht
Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. En vervolgens heeft u nogmaals veertien dagen om de bestelling terug te sturen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan dat volgens bovenstaande eenvoudige modules. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier vind je onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons door te bellen naar 010-5013222 of stuur u een e-mail naar administratie@it-skills.nl, dan maken we dat meteen in orde!

Voorwaarden
Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is, zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Gebruik bij voorkeur het ingevulde retourformulier. Het retourformulier verkrijg je door je retournering online aan te melden. (Het ingevulde retourformulier is de snelste en duidelijkste manier om je retour aan te melden. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, deze kun je vinden onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden.)

Retourneer je je producten via ons retoursysteem, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Verstuur je liever via PostNL of een andere verzender, dan zijn de retourkosten voor jou. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95 a € 8,-.

Terugbetaling
Nadat jij aan ons bekend hebt gemaakt dat je je aankoop retourneert, storten wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de artikelen vast te stellen.
Nog vragen? neem contact op met ons door door te bellen naar 010-5013222 of stuur u een e-mail naar administratie@it-skills.nl.